STERKE WEBSITES

ER WORDT GEWERKT AAN EEN NIEUWE WEBSITE VOOR DEZE DIENST

PETER STERKE

-Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg- .

Het is zeer aan te raden om veranderingen in te zetten als je merkt dat het geen gewenst resultaat heeft. Ik probeer elk jaar weer wat nieuws te leren en als het kan daar ook mijn werk van te maken. Alles wat ik heb geleerd probeer ik mee te nemen in nieuwe uitdagingen. In mijn werk voor het maken van websites neem ik mijn achtergrond mee van filmmaker, stemacteur, acteur, leerkracht en nog meer. Een website maken is niet voldoende om klanten te krijgen. In een intake neem ik je mee in de mogelijkheden, wensen en ook jouw doel van de website. Op basis van dit eerste gesprek kan ik aangeven wat ik voor je kan doen.

WEBSITES

Websites zijn er in verschillende vormen en mogelijkheden. Een website onderhouden is net zo belangrijk als de website maken. Onderhoud kunt u zelf doen of uit besteden.

In de intake bespreken we de mogelijkheden en uw wensen. Zowel voor de website als het onderhoud. Er zijn twee intakes. De eerste is gratis en duurt ongeveer 20 minuten. Deze is altijd online. Op basis van de eerste intake wordt een eerste inschatting gemaakt van de kosten en mogelijkheden. Als het voorstel passend is, starten we de opdracht met de tweede intake. Deze is betaald en wordt apart gefactureerd. U kunt hierna altijd nog bepalen om te stoppen.

Mogelijkheden

ONE PAGE • WEBSHOP • E-LEARNING
Voorbeeld website One Page
Voorbeeld website e-learning
Voorbeeld website webshop

VRAAG EEN INTAKE AAN

DAN GAAN IK SNEL AAN DE SLAG

De eerste intake van 20 minuten is gratis via een online videogesprek

Ik reageer altijd binnen 12 uur terug.

peter@sterkegroep.nl

0650658227