Mijn Sterke producties

Entertainment

acteur - entertainer

Een nieuwe invulling van Mijn Sterke Producties

logo mijn sterke producties

peter sterke

Acteur – Schrijver – Entertainer 

16 jaar

16 jaar lang speelde ik meer dan honderd voorstellingen per jaar op basisscholen in Nederland. In het begin met 3 of 2 acteurs, maar al snel solo. Kindercabaret in verschillende thema’s aangepast voor alle leeftijden. Zo kon ik kleuters bedienen door het fysieker te maken en voor de bovenbouw door het talige uit te breiden. Succesvolle jaren die zeker nog even door konden gaan.,

Door de COVID-19 pandemie werden de voorstellingen afgelast en nieuwe boekingen werden onmogelijk. Hierdoor werd mijn inkomen uit voorstellingen 0. Nu ben ik geen type die gaat zitten wachten en dus ben ik mijn andere activiteiten gaan uitbreiden waar dat wel kon. De voorstellingen bleven lastig te spelen en waar nog hier en daar boekingen kwamen, werden deze ook weer afgelast.  

Besluit

Na anderhalf jaar onzekerheid heb ik besloten om niet te wachten tot het weer een beetje kan, maar heb ik de voorstellingen, vanuit mijn eigen producties, stilgelegd. 

Ik ben nog in te huren bij andere groepen of losse opdrachten, maar maak geen eigen producties meer die ik zelf speel. Ik blijf zeker schrijven en produceren. Bekijk daarvoor alle activiteiten op de Home-pagina van deze website.

Nu en straks

altijd plannen

Geen eigen voorstellingen

Ik speel geen eigen voorstellingen meer. Dat is te kostbaar in een onzekere tijd. Wel laat ik de mogelijkheid om mij in te laten huren bij andere voorstellingen of acts. 

Daarnaast zijn er altijd plannen. Waaronder korte komediefragmenten, wellicht op YouTube kanaal. Er lig al het een ander op de plank. En als het moment daar is, wordt dit zeker opgepikt. 

Het schrijven van eindfilms en eindmusicals zal zeker doorgaan. Dus entertainment blijft bestaan.

over

Peter Sterke - in het kort

In 2005 startte ik het theaterproductiebedrijf Mijn Sterke Producties en speelde ik als acteur vele kindervoorstellingen en begon ook een carrière als schrijver. Ik ben altijd al bezig om andere dingen te leren. Zo ben ik leerkracht, licht-technicus, stemacteur, hondentrainer, acteur, bedrijfsimker, producent van afscheidsmusicals en eindfilms, schrijver, coach, cameraman, webdesigner, frontend developer etc.

Een aantal beroepen oefen ik niet meer uit, maar andere zijn zelfs weer teruggekomen.  Mijn Sterke Producties is nu een overkoepelend geheel van verschillende diensten van mij en deze komen ook weer terug onder Sterke Groep.

Contact

Neem contact op voor informatie over Mijn Sterke Producties. 

Email

peter@mijnsterkeproducties.nl

logo sterke groep