Over Mij

ACTEUR / ENTERTAINER

16 jaar lang speelde ik meer dan honderd voorstellingen per jaar op basisscholen in Nederland. In het begin met 3 of 2 acteurs, maar al snel solo. Kindercabaret in verschillende thema’s aangepast voor alle leeftijden. Zo kon ik kleuters bedienen door het fysieker te maken en voor de bovenbouw door het talige uit te breiden. Succesvolle jaren die zeker nog even door konden gaan.,

mijn-sterke-producties-kindercabaret-voorstellingen

Door de COVID-19 pandemie werden de voorstellingen afgelast en nieuwe boekingen werden onmogelijk. Hierdoor werd mijn inkomen uit voorstellingen 0. Nu ben ik geen type die gaat zitten wachten en dus ben ik mijn andere activiteiten gaan uitbreiden waar dat wel kon. De voorstellingen bleven lastig te spelen en waar nog hier en daar boekingen kwamen, werden deze ook weer afgelast. Na anderhalf jaar onzekerheid heb ik besloten om niet te wachten tot het weer een beetje kan, maar heb ik de voorstellingen, vanuit mijn eigen producties, stilgelegd. Ik ben nog in te huren bij andere groepen of losse opdrachten, maar maak geen eigen producties meer die ik zelf speel. Ik blijf zeker schrijven en produceren. Bekijk daarvoor alle activiteiten op de home pagina van deze website. www.sterkegroep.nl

Vele Andere Werkzaamheden

ACTEUR – STEMACTEUR – PRODUCENT – IMKER – FILMMAKER – DESIGNER

Designs

Poster en webdesigns voor verschillende doelgroepen. Opgeleid webdesigner.

Ga naar de website

Sterke-designs-website-designs

Stem

Als stemacteur spreek ik bedrijfsfilms, games en verhalen in.

Ga naar de website

Musicals

Als producent verkoop ik afscheidsmusicals, eindfilms en eindtoneel digitaal

Ga naar de website

Imker

Met mijn eigen bijenvolken oogst ik honing, maar verhuur ik ook bijenkasten voor bedrijven, scholen en particulieren

Ga naar de website

Film

In één of meerdere dagen neem ik met groepen 8 een eindfilm op, die ze daarvoor hebben geoefend.

Ga naar de website

Bekijk mijn CV

Laten Wij Samenwerken

VERTEL MIJ SNEL HOE U MIJ WILT INZETTEN

Neem contact op:

e-mail: peter@sterkegroep.nl

0650658227

Staat er rechts onderin ‘online’? Chat!

Ben ik niet direct bereikbaar, dan krijgt u altijd binnen 12 uur een reactie. Niets gehoord? Dan is er iets misgegaan. Neem opnieuw contact op!